Gite La Mouche te Vresse Sur Semois
De Semois in de achtertuin

scroll
down

Welkom in Gite "La Mouche"

WARM WELKOM

Vloerverwarming in de woonkamer en keuken garanderen een warm welkom gans het jaar door. Wenst U het net iets warmer volstaat het de houtkachels aan te steken, het hout ligt klaar.

Check rustig in wanneer je zelf wilt tussen 18 en 21.00 uur en geniet onmiddellijk van de welness of de ontspanningsmogelijkheden.

Jacuzzi - Barrelsauna - Biljart - Tafelvoetbal - Spelcomputer met 10 tallen Arcadegames - Darts - e zelfs een petaquepiste zijn beschikbaar voor onze gasten

ETEN MAKEN

Centraal in het huis tussen de woonkamer en de ontspanningsruimte ligt de modern keuken met alle nodige toestellen en klein keukengerei. Kook in de keuken en geniet  tegelijkertijd je vrienden of familie.

Onder de schuur achteraan in de tuin kunnen jullie allen zitten en is er een bbq beschikbaar alsook een mini buitenkeuken voor een sausje of dergelijke op te warmen. Koeling voor drank in de schuur beschikbaar.

Toch geen zin om zelf te koken, geen probleem ga te voet uit eten in het centrum, net om de hoek zijn verschillende restaurants, pizzeria, etc. In de onmiddellijke regio op slechts enkele kilometers  zijn er uitstekende restaurants.

WELLNESS

Achteraan in de tuin staat de jacuzzi en barrelsauna , overdekt en afgeschermd. Dit gedeelte van tuin is ook omheind zodat de kleintjes er niet aan kunnen en ook niet ongezien naar de Semois gaan.  Wellness is 365 op 365 beschikbaar

Binnen is er een badkamer uitgerust met regendouche, de andere 2 badkamers zijn voorzien van modern douche en kraanwerk, lavabo en toilet

GROTE TUIN

Grote tuin die achteraan uitgeeft op de Semois. De tuin is om veiligheidsredenen in 2 delen ingedeeld zodat kinderen geen toegang krijgen tot de tuin achteraan. De tuin achteraan is op zijn beurt ook afsluitbaar door poort.

Achteraan staat de barrelsauna en de jacuzzi. Hier kan je ook barbecueën en eten onder de schuur met zicht op de Semois .Ook bij regenweer is dit een aangename zone. De schuur is voorzien van gezellige verlichting, tafels en stoelen. De plek bij uitstek!

Petanquepiste naast de bbq - Ricard is zelf te voorzien!!

ONTSPANNING

U zit in de mooiste streek van België en de meeste gasten hebben vooraf wel enkele activiteiten gepland. Kajakken , prachtige wandelingen , fietsen zowel mountainbike als racefietsen , vissen , zwemmen bij goed weer , musea en kastelen bezoeken , stadsbezoeken , gastronomie , enz.

Liever shopping, dat kan ook op 30 minuten rijden in Charleville of Libramont

MULTIMEDIA

Free wifi is er natuurlijk ook. Maar ook digitale televisie in de woonkamer met tal van Nederlandstalige posten ( Proximus Tv). In gans de woning en in de tuin is er een perfect gsm bereik.

Foto's van onze vakantiewoning

---------

Wat andere bezoekers zeggen over "Gite La Mouche"

---------

Joris 

Er zijn nog geen recensies, eerste 5 reservaties zijn een feit

 

Joris

Rudi's groep komt aan op 7 juli en verblijft tot 26 juli in La Mouche

Joris

Nieuwe reservatie uit NL  van 2 tot 16 augustus , van zodra zij recesie bezorgen zetten we deze online

 

Joris

Nieuwe reservatie uit NL familie Strous  van 15 tot 18 november , van zodra zij recesie bezorgen zetten we deze online.

Joris

Nieuwe reservatie uit BE familie Meert van 30 oktober tot 3 november, van zodra zij recesie bezorgen zetten we deze online.

Beschikbaarheid Gite "La Mouche"

Beschikbaar
Volzet
Beschikbaar tot en met 10u00 's morgens
Beschikbaar vanaf 18u00 in de avond
In optie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Oktober 2019
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Reserveren of een vraag?

Wenst je te reserveren  of gewoon een vraag stellen  vul dan onderstaand formulier in, wij reageren dagelijks , meestal binnen enkele uren.

U kan ons ook steeds bereiken op 0479/29.83.95

Maak je geen zorgen een reservatie aanvraag verplicht jou tot niets. Aarzel nooit om ons te contacteren indien er nog vragen zouden zijn.