Gite Ferme Petrus te Fagnolle
Eén van de mooiste parels van de Ardennen

scroll
down

Welkom in Gite "Ferme Petrus"

WARM WELKOM

Je bepaalt zelf wanneer je aankomt tussen 18 en 21.30 . De boilers staan aan en er is onmiddellijk warm water. Wij zijn zelf ook vaak aanwezig op het terrein, en dragen er zorg voor dat wanneer we er zijn het houtvuur brandt.

ETEN MAKEN

Gezellige ruimte met een immense houten tafel , houten stoelen en banken. De keuken hebben wij zo origineel mogelijk gelaten en is echt wel authentiek ( eenvoud telt ) Alles is aanwezig om heerlijk te koken (oven , afwasmachine, 4 beks electrisch kookfornuis, microgolf) en voldoende borden, bestek, glazen enz.

 

.

MULTIMEDIA

Free wifi is natuurlijk aanwezig maar ook televisie in de woonkamer met 3 Nederlandstalige posten.

TUIN

Tuin met panoramisch uitzicht op de velden en in de verte de ruïne van Fagnolle. De tuin is bereikbaar via de voorkant van het gebouw waar een poortje is en dus de kinderen niet weg kunnen. Er is voldoende tuinmeubilair en bbq aanwezig .

Wanneer wij er ook zijn kan je nog steeds de tuin gebruiken maar ben je niet meer privé in de tuin, meestal klikt het wel met de gasten en drinken we samen een apero.

Ook voor het huis kan je aan de straatkant zitten , je zal merken dat het er zeer rustig is en dat je van onder de druivelaar sporadisch een auto zal zien.

KINDVRIENDELIJK

Dit huis is echt een kindervriendelijk huis, een ruimte voor de kinderen waar een tv staat met bijna alle Disneyfilms , een pingpong tafel , een tafelvoetbalspel , darts .. vooral de grote open zolder is een succes met de kinderen, hier kunnen ze letterlijk binnen badmintonnen of zelfs minivoetballen. Zowel ouders als kids genieten van deze ruimte in de herfst en de lente.

UIT ETEN

Wens je liever te gaan eten kan dit bijvoorbeeld te Mariembourg, hier is een leuk kindervriendelijk restaurant met brouwerij " Brasserie de Fagne ". Het restaurant heeft een mooie prijs-kwaliteit verhouding, een buiten- en binnenspeeltuin

Foto's van onze vakantiewoning

---------

Wat andere bezoekers zeggen over "Ferme Petrus"

---------

Jen
augustus 2018

Ruim huis met leuke details, warm en met liefde ingericht. Alles pico bello in orde. Hele leuke speelzolder voor de kinderen (3, 4, 5 en 7). Ook veel leuke dingen in de buurt. Communicatie met Joris verliep heel vlot en correct. Leuk verblijf, misschien gaan we in de winter wel eens terug! ( jen augustus 2018)

Ludovicus
augustus 2018

Locatie -ruime boerderij in authentiek dorpje - is perfect voor familie die actief vakantie wil beleven weg van alle drukte en dicht bij de natuur. Boerderij zelf biedt ook alle ' gerief ' om eventuele regenmomenten plezierig door te brengen: gezellige leefruimte met spelletjes en leesplezier voor jong en oud en een immense speelzolder met o.a. tafeltennis, tafelvoetbal... We beleefden er een heel plezierige vakantieweek! (ludovicus augustus 2018)

Tine
april 2018

De vakantiewoning is gelegen in een prachtige streek. Na een hartelijke ontvangst hadden we het erg naar onze zin in de gezellige woonst en de kinderen hebben zich uitgeleefd op de grote speelzolder. Prima vakantiewoning voor gezinnen met kinderen! ( Tine april 2018)

Jordy
december 2018

Een erg grote woning waarin aan alles is gedacht. Zeer grote keuken met alles er in wat je maar kan denken. Voor de kinderen genoeg ruimte om te spelen en er was zelfs een hekje aanwezig om om de openhaard te zetten. Bedden dik in orde incl schoon sanitair. Inde winter kan t inhet speeldeel van de kinderen best koud zijn maar de woon en keuken zijn ruim genoeg. Communicatie met de verhuurder verliep prima en is meer dan attent ook terwijl ze er zelf niet waren. Zeker een huis en gebied om ook in warmere tijden te bezoeken. Jordy

Andra
december 2018

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad met onze familie (8 personen). Het huis is erg mooi ingericht en groot genoeg. Zowel in de keuken als de woonkamer konden wij makkelijk met z'n allen bij elkaar zitten. Bij aankomst was het huis schoon en brandde er een gezellig vuurtje. In de directe omgeving kun je goed wandelen. (Andra december 2018)

Beschikbaarheid Gite "Ferme Petrus"

Beschikbaar
Volzet
Beschikbaar tot en met 10u00 's morgens
Beschikbaar vanaf 18u00 in de avond
In optie
Beschikbaar tot en met 10u00 's morgens - vanaf 18 uur in optie
In optie tot 10 uur 's morgens beschikbaar vanaf 18u00 in de avond
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Juni 2019
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Reserveren of een vraag?

Wenst je te reserveren  of gewoon een vraag stellen  vul dan onderstaand formulier in, wij reageren dagelijks , meestal binnen enkele uren.

Je kan ons ook steeds bellen op 0479/298395

Maak je geen zorgen een reservatie aanvraag verplicht jou tot niets. Aarzel nooit om ons te contacteren indien er nog vragen zouden zijn.